
به گزارش سراج24، آیت الله «محسن اراکی» در ششمین همایش بین المللی «بانوی مهر» که روز (چهارشنبه، 28 دی ماه) در مرکز همایش های برج میلاد برگزار شد، گفت: حضرت فاطمه (س) در مقام یک زن مدافع ارزش های بشری و انسانی است. حضرت فاطمه (س) کسی است که کلمه ایثار را به معنای واقعی در زندگی خود جاری و ساری کرده است.
عضو خبرگان رهبری ادامه داد: حضرت فاطمه (س) حتی در دعاهایشان دیگران را بر خود مقدم می دانستند و این گذشت و ایثار را تا پای جان ادامه دادند لذا مکتب فاطمی معنای ایثار است.
وی با بیان اینکه مادری یک جلوه عظیم از ایثار است، تاکید کرد: فرهنگ غرب می خواهد جایگاه مادری را منزوی و آن را به ضد ارزش تبدیل کند.
عضو کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، علمی مجلس خبرگان رهبری افزود: در روایت هست جوانی نزد پیامبر گرامی اسلام(ص) رفت و به ایشان عرضه داشت عازم جنگ است، از طرفی مادری دارد که نیاز به مراقبت دارد؛ پیامبر(ص) به آن جوان فرمودند: در کنار مادر خود بمان چرا که بهشت زیر پای مادران است و این آن منطق بزرگ اسلامی است که جایگاه زن را معرفی می کند.
آیت الله اراکی با بیان اینکه زن سازنده جامعه است، تاکید کرد: مهمترین بافت اجتماعی بافتی است که به وسیله خانه داری شکل می گیرد.
وی با بیان اینکه زن محور خانواده است، گفت: با تدبر در آیات قرآن و روایات این جایگاه را درک می کنیم.
آیت الله اراکی با بیان اینکه خانواده خوب را زن خوب و جامعه خوب را خانواده خوب می سازد، گفت: جامعه ای برگزیده و برتر است که خانواده آن جامعه برتر باشد. خانواده باید ارزشی و فرهنگ آن نیز ارزشی باشد و تجربه اجتماعی ما هم همین را نشان می دهد.
وی با بیان اینکه مدیریت خانواده از نظر فرهنگ اسلامی به عهده زن خانواده است، خاطرنشان کرد: مدیر خانه می تواند جامعه ای خوب بسازد و از همین جا نقش مهم زن مشخص می شود. دشمنان می خواهند زنان جامعه به دور از ارزش های متعالی اسلامی و بی بند و بار تربیت شوند چرا که مادر بی بند و بار خانواده را به بی بند و باری می کشد.